Monday , July 6 2020

Trendy torbice koje jednostavno morate imati

Istina, većina žena ima mnogo više od tri torbe, ali tri su osnovna modela torbi koje baš svaka žena mora imati. To su strukturirana dnevna torba, ležerna torba i večernja torbica.

Strukturirana dnevna torba

Torbica koja cete najvise koristiti, ne samo zato što je to vaš pravi mali „dom“ kad niste kod kuće, već i zato što je univerzalna. Torba koja uvijek izgleda super u kombinaciji s haljinicama i odijelima te dodaje određenu dozu uglađenosti ležernijim stilovima kao što su primjerice odjevne kombinacije s trapericama. Odluku o veličini svoje strukturirane dnevne torbe svakako donesite na temelju toga koliko stvari mislite u njoj nositi. Ako su vaše osnovne stvari pozamašne, trebat će vam prostrana, nesavitljiva torba za knjige. Ako obično nosite malo stvari, onda će biti dovoljna manja torba koju možete nositi na ramenu. Torba za svaki dan bi trebala biti neutralne boje, dakle smeđa ili crna, eventualno boje tena.

Ležerna torba

Vrećastog oblika ili klasična velika torba, u svakom slučaju pri kupnju ležerne torbe trebali biste se voditi time što odijevate u svoje slobodno vrijeme, dakle u prilikama kada ne idete na posao, i naravno, uzeti u obzir koliko mjesta trebate za sve svoje stvari.  Izaberite torbu s metalnim detaljima ili upečatljivim nijansama. Na taj ćete način svojoj garderobi koju nosite preko vikenda dodati malo živosti i teksture.

Večernja torbica

Večernje torbice se dijele na dvije kategorije. Prva kategorija je izvrsna torbica koja savršeno pristaje uz klasične i zabavne modele, a drugu kategoriju čine pravi mali egzotični dragulji. Jednostavna crna, srebrna ili zlatna tzv. clutch torbica izvrsno pristaje uz haljine. Kad je u pitanju druga kategorija večernjih torbica, poigrajte se što više možete, pustite maštu neka radi svoje. To je kategorija modnih dodataka u kojoj biste trebali kupiti primjerak zbog kojeg „padate u nesvijest“.

Taste of Life